Serviciile Mele

01.

Prin Mentoring iti pun la dispozitie  resursele si experienta mea si te ghidez spre crestere personala si profesionala, dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor intr-un domeniu vizat de tine.

02.

Prin coaching te ghidez si indrum spre un proces de reflectie si descoperire de sine in vederea constientizarii unor teme, credinte sau situatii care blocheaza dezvoltarea ta personala si sau atingerea unor obiective din viata perosnala sau profesionala. Prin coaching poti lucra si imbunatatii teme precum relatia cu unul dintre parinti, relatia cu iubitul/iubita, avansarea la locul de munca sau schimbarea jobului, etc.  Poti afla care sunt punctele oarbe sau blocajele  in atingerea unor obiective, pe ce resurse te poti baza si care e planul de actiuni cel mai potrivit pentru tine.

03.

In sedintele de dezvoltare personala integrez parti din coaching, mentoring si facilitare si suplimentez cu instrumente si tehnici de NLP, analiza tranzactionala si psihologie experientiala pentru a te ajuta sa  generezi procese de introspectie si constientizare de sine - in vederea schimbarilor si transformarilor necesare pentru maximizarea potentialului tau si devenirii unei versiuni mai bune si mai fericite a ta.