Despre

Oana Vladislav

WhatsApp%2520Image%25202021-05-09%2520at
Oana Vladislav

Cine sunt si ce ma recomanda

Imi plac cartile, muzica, filmele dar si meditatia, mindfulness si sportul. Din toate iau cate ceva si invat si cresc si ma dezvolt .... si ma schimb in bine.


Am absolvit facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice, am parcurs un MBA la University of Wales si am absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu.

In cadrul Asociatiei Mind Master am urmat , timp de 3 ani, cursul de formare in Coaching cu NLP, ajungand la nivel de Master NLP. Programul de formare in coaching NLP, organizat de Mind Master, este sub coordonarea Comisiei Profesionale a Asociatiei NLP Professional a carei echipa si curricula de formare este acreditata de Federatia Româna de Psihoterapie si de Colegiul Psihologilor din România.

Am avut ocazia si onoarea sa invat de la unii dintre cei mai bun profesori in domeniu: Frank Pucelik, Melita Reiner, Sid Jacobson sau Petre Schutz. 
Mai mult detalii despre educatie si certificari, gasiti accesand profilul meu de Linkedin.

Cred in invatarea continua si in zicala ca ``Omul cat traieste invata`` si am si aplicat asta in viata mea...si inca o aplic.

Timp de 20 de ani am lucrat cu oamenii din diverse roluri si in diverse domenii - 17 ani in vanzari, 13 ani in management si 5 ani in coaching si dezvoltare personala. 

Parcursul meu profesional a avut si are in continuare o traectorie fireasca, descoperind chiar de la inceputul carierei, faptul ca am o pasiune si o bucurie in a lucra cu oamenii. Astfel, orice evolutie profesionala sau personala ce a urmat s-a intamplat in jurul echipelor si in jurul oamenilor, ghidandu-i si indrumandu-i pentru a-si desoperi si atinge adevaratul potential.

Si pentru ca am observat ca asta imi aduce bucurie si implinire si pentru ca am constientizat ca ma dezvolt si eu impreuna cu fiecare dintre ei, atunci am hotarat sa tot continui pe acest drum. 

Am o credinta puternica legata de crestere si libertate, si de faptul ca nimic nu ramane neschimbat. Sunt de parere ca totul se transforma, fie evolueaza si creste, fie involueaza si dispare si asta se intampla cu fiecare gand de-al nostru, emotie, idee, si cu noi ca intreg. De aceea sunt convinsa ca fiecare persoana este unica si are resurse nebanuite pe care le poate identifica si utiliza spre propria cunoastere, schimbare, crestere.

Nu sustin ca este usor acest lucru, dar daca alegerea de crestere a fiecaruia dintre noi porneste din libertatea si constientizarea noastra si daca la asta adaugam si dorinta si vointa cred cu tarie ca lucrurile intr-un final se intampla si dorintele se implinesc - doar daca dorinta exprimata este autentica, sincera si spre binele nostru. 

Ma bucura tare mult fiecare intalnire si interactiune cu persoanele din jurul meu care isi doresc sa creasca si ma simt onorata si implinita ca pot sa contribui la dezvoltarea lor, fie din rol de manager, coach, psiholog sau mentor.

PS: Am fost invitata la podcast-ul Tara Bunilor, poti afla si mai multe despre mine ascultand inregistrarea aici.